Fjord Norges bransjeblogg

Fjord secrets

Linn Totland
Posted by Linn Totland on 23.apr.2020 13:53:55

– opplevelser i Fjord Norge regionen utenfor de opptråkkede turiststiene


I handlingsplanen for 2020 har vi definert 4 konkrete strategiske arbeidsområder: Go Viking in the fjords- konseptet med fokus på oktober til april, Adventure in the fjords – som tar videre adventure-satsingen og aktivitetsferie, sesongutvidelse både vår og høst – og til slutt fokus på sommeren med mål om å spre trafikk til de mer ukjente perlene i Fjord Norge-regionen.


Sommersesongen blir nok ikke som vi hadde forestilt oss – og vi tenkte lenge at vi hadde bommet helt med budskapet i sommerkampanjen vår ettersom folk gjerne ville søke det sosiale etter en periode med isolasjon. Men, det viser seg at trendene peker i retning av at selv om mange har vært isolert og gjerne savner det sosiale – så ønsker de å være sosial uten de store folkemengdene. Da er det akkurat opplevelsene «off the beaten track» – og stedene hvor man ikke møter de store folkemengdene som appellerer. Naturopplevelsene – og aktivitet er noe av det som vil bli etterspurt fremover.

Innholdet som var planlagt til en internasjonal kampanje for «Fjord Secrets» blir nå distribuert i sosiale medier – for å inspirere våre internasjonale følgere og la de drømme om en sommerferie i Norge i 2021. For de som ikke har sett innholdet som er publisert hittil kan ta en titt her.


Alle filmene vil ligge i vår i Imageshop og på Youtube.

For mer inspirasjon, se Fjord Norges best bevarte hemmeligheter

Topics: Markedsføring, Web, Innholdsutvikling