Fjord Norges bransjeblogg

Product Manual Fjord Norway 2020/21

Marianne Johnsen
Posted by Marianne Johnsen on 18.sep.2020 11:06:08

Nytt verktøy for internasjonal reisebransje gjør det enkelt å velge fjordene!

Ett av Fjord Norge sine viktigste innsatsområder er å påvirke og hjelpe turoperatører til å lage enda bedre programmer i landsdelen vår for å bidra til et enda mer bærekraftig reiseliv og økt verdiskaping for bedriftene. Den nye produktmanualen skal gjøre det lett for turoperatørene å bli inspirert og informert til å velge destinasjoner og bedrifter i vår region, og kunne tilpasse det til sine kundesegmenter. 

Fjord Norge er en stor og spennende region med 13 destinasjoner som er unike og forskjellige, og som tilbyr en rekke landskap og aktiviteter. Vi vet at det å planlegge en ferie i Norge kan være utfordrende for turistene som ønsker å komme hit. Derfor kan turprogrammer som en reisearrangør lager, hjelpe turister til å velge vår region. Vi tror også at den kunnskapen vi har om vår region, det vi kan tilby av kompetanse og råd for å finne skjulte perler, opplevelser og overnattingssteder som turisten kanskje ikke finner selv, vil hjelpe våre turoperatører til å bli mer attraktiv for sine kunder å bli sett på som en verdifull leverandør av turer.

Innledning PM dobbeltoppslag

Egne Destinasjonsrepresentasjoner
Med egne destinasjonsrepresentasjoner av hvert reisemål og gode oversikter over overnatting, attraksjoner, aktiviteter, servering og transport - er vårt mål at denne manualen skal være et nyttig verktøy for alle som lager reiseruter i regionen.
Manualen ligger ute på Fjord Norge sin bransjeside som e-katalog. Det gjør at vi kan tilby et levende produkt med både filmer og lenker til ytterligere informasjon. Manualen blir sendt ut til alle turoperatører, reisebyråer og incoming operatører vi jobber med eller som har registret seg på våre mailinglister. Den trykkede versjonen vil foreligge når det igjen blir mulig med oppsøkende og fysiske B2B-aktiviteter.

Noe av innholdet i vårt viktigste B2B-verktøy: Forside PM

- Hvordan kan Fjord Norge hjelpe reisebransjen
- Visjoner for et bærekraftig reisemål
- Fjord Norway - strategisk fokus innen salg og markedsføring
- De skiftende årstidene i Fjord Norge
- Turforslag / Reiseruter
- Destinasjoner i Fjord Norge
- Aktiviteter - hele året
- Fjordcruise / båtturer / hvordan reise rundt i Fjord Norge
- Helårsåpne fjorder!
- Incomingagenter -> Fjord Norge ekspertene

 

Fjord Norway Travel Guide
Den internasjonale versjonen av Fjord Norway Travel Guide er også et viktig verktøy for turoperatørene. 

Topics: Fjord Norge AS, Internasjonalt bransjearbeid