Fjord Norges bransjeblogg

Jobber målrettet for mer vinterturisme i Fjord Norge

Linn Totland
Posted by Linn Totland on 30.nov.2022 14:14:26

Tidligere i år gjennomførte vi en stor undersøkelse i fem ulike markeder for å bedre innsikt om potensialet for vinterturisme i regionen vår. Nå har vi tatt med oss denne innsikten og jobbet sammen med destinasjonene for å ta frem filmmateriell og nye bilder, som skal både møte kundens behov og ta hensyn til de drivere og barrierer vi ser ut fra innsikten.

Undersøkelsen viser at potensialet er stort, og kjennskapen til Vestlandet som vinterdestinasjon er lav. Derfor kjører vi nå en vinterlkampanje i Storbritannia, Spania, Frankrike og Tyskland, med fokus på byer hvor vi har god tilgjengelighet. Disse byene er London, Barcelona, Paris, Madrid og Frankfurt. Mediekjøp gjøres via Sojern, som er en datadrevet digital markedsføringsplattform for reiselivsbransjen, og en partner for Fjord Norge.

 

Vår primære målsetning for kampanjen er å bygge kjennskap til Fjord Norway som en vinterdestinasjon. Medieplanen består av:

  • YouTube
  • Video Programatisk
  • Display

Ønsker du å se noe av materielle som benyttes i kampanjene? Da kan du se på denne spillelisten på YouTube. Basert på innsikt, samt destinasjonene som er med i kampanjen, har vi løftet frem eksempler på produkter på landingssiden.

I tillegg til medieplanen som kjøres via Sojern, gjør vi en test med independent.uk.com, som har en veldig attraktiv målgruppe for oss. Det er da en listing i en artikkel , sammen med andre destinasjoner. Vi har også laget bannere som vil vises på rotasjon på selve artikkelen, og føre brukeren til landingssiden på fjordnorway.com.

Topics: Markedsføring