Fjord Norges bransjeblogg

Nå er høstkampanjen i gang!

Britt Dalland
Posted by Britt Dalland on 30.aug.2023 08:13:02

Høsten er en fantastisk tid å besøke Vestlandet på, men for få internasjonale reisende vet om det. Vår aktuelle kampanje handler nettopp om å vise at høsten er en attraktiv tid å oppleve regionen på. Noen av våre store fordeler om høsten er naturen i skarpe farger, forfriskende vær og at det er færre turister her.

Kampanjen ble lansert i Tyskland, Storbritannia, Irland og Nederland fra 19. juli og den løper nå i de ulike markedene. Markeder av stor betydning og med god tilgjengelighet direkte til Vestlandet.

Vi er nå i gang med både kampanjeaktiviteter og bransjeaktiviteter med høstfokus. Kampanjen er heldigital, med mål å skape reiseinspirasjon og reiselyst gjennom video, displayannonser og sosiale mediekanaler. Den blir gjennomført via Sojern, samt en re-marketing del gjennom Visit Norway.


Vi skal inspirere til å komme til regionen vår om høsten, når det både er forfriskende vær, klar luft, gode turmuligheter, flotte høstfarger, sesongens lokalmat på bordet og spennende kulturopplevelser.

Våre kommersielle partnere er en del av kampanjen og de har egne salgskampanjer som løper på Sojern og kan kapitalisere på reiselyst som skapes i hovedkampanjen.

Kampanjen har følgende landingsside: https://www.fjordnorway.com/en/campaign/fjord-norway/fjords-in-fall

Bilder og filmmateriell om høst kan du laste ned fra vår imagebank.        

Bransjebearbeidelse er en del av høstkampanjen og vi sender ut et Internasjonalt B2B Nyhetsbrev 28.august til ca 2.700 internasjonale turoperatørkontakter, med overskriften «Fjord Norway is like a fairy tale in autumn!»

I tillegg har vi planlagt en internasjonal visningstur i samarbeid med Innovasjon Norge, med 7 inviterte turoperatører. Tittel er «Autumn Adventures in region Stavanger, Ryfylke and Haugesund / Haugalandet» og turen finner sted i tidsrommet 4.-8.september 2023.08.22

Topics: Markedsføring